Kurser

Selvværdstræning – Efterårsboost 2019

Jeg driver virksomheden Mental Sundhed og afholder sammen med Yoga instruktør og træner Lærke Victoria Dilling et weekend forløb over 2 dage, hvor du intensivt træner den mentale sundhed. Selvværdstræning øger din mentale mestringsevne.

Selvværdstræning – Weekendforløb Efterårsboost 2019

Oplev Yogaen og åndedrættets virkning på kroppen og få redskaber der giver dit mentale sind en dybere forståelse af dit personlig værd
Følgende kurser er nu åbne for tilmeldinger:

 • Nye datoer vil blive slået op løbende. Men kan også arrangeres på bestilling.

Har du behov for at forbedre din mentale mestringsevne og øge dit selvværd, så deltag i intensiv week-end med både YOGA MIND og selvværdstræning.

Styrke dit fundament og forebyg de daglige belastninger og genskab redskaber der styrker din hverdag. Ønsker du at finde ro og harmoni i både dit arbejdsliv og i dit hverdagsliv med fritid, venner og familie, så tøv ikke med at deltage.

Du har også mulighed for at sammensætte forløbet med individuelle sessioner til en reduceret pris

Selvværdstræning og YOGA MIND indeholder

 • Forståelse og regulering af dine egne følelser.
  Bliv mere opmærksom på dine følelser, og hvordan det påvirker dig og dine omgivelser. Giv dig selv chancen for at få lov at tale om dine følelser, lær at forstå dem og håndtere dem.
 • YOGA MIND
  Yoga øvelser med fokus på dit sind og din vejrtrækning. Find balance og hverdagsøvelser der både styrker din krop og dit sind.
  Træning i at være opmærksom på det der er nu, og træning i ro og stilhed. Få dine egne redskaber til at skabe ro og nærvær i en travl hverdag og lær at slippe dit tankemylder.
 • Selverkendelse, selvværd og selvrespekt: ”hvem er jeg”
  Et af livets store spørgsmål, som vi ofte har brug for at ventilerer og få sat i perspektiv så vi øger vores grundfundament – selverkendelse- selvværd og selvrespekt.
 • Relationer, hvem er du, jer og dig
  Hvordan forholder du dig til andre, fællesskab, samhørighed og din egen identitet og integritet

Kursustilmelding

Metoderne er inspireret af dialektisk adfærdsterapeutisk metode DAT, Meta kognitiv metode og Zen Yoga.

Sted

KBH Terapeuterne, Holbergsgade 26 1tv, 1057 København K
Christina Dilling Munk – Mental Sundhed